Pályán kívül

Fellélegezhet Knézy Jenő

knézy jenő (knézy jenő)
knézy jenő (knézy jenő)

A bíróság hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet a sportriporter nőverős ügyében.

Knézy Jenőt még 2008-ban jelentette fel felesége, mondván férje többször rúgta, aminek következtében eltört az állkapcsa. A bíróság előbb tíz, majd hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést rótt ki a szakemberre, akit az MTVA emiatt le is vett a képernyőről.

A Bors úgy tudja, súlyos eljárási hibára hivatkozva hatályon kívül helyezte az elsőfokú íteletet a bíróság. A legfőbb indok feltehetően az, hogy a bíróság a tárgyalásokról teljes mértékben kizárta a nyilvánosságot.

 Fotó: MTI

“Nagyon remélem, hogy az új eljárásban a bíróság megalapozott döntést hoz, és felmenti Knézy Jenőt az alaptalan vádak alól. Négy szakértői vélemény is védencem állítását támasztja alá, sőt az EgészségügyiTudományos Testület is kimondja, hogy nem bizonyítható, sőt nem is valószínűsíthető az, amit Jenő volt apósa állít” – mondta az üggyel kapcsolatban a sportriporter védője, dr. Papp Gábor.

Knézy boldog volt az örömhír hallatán, s véleménye szerint hamarosan újra a képernyőn láthatjuk őt.

“A főnökeim végig bíztak bennem, azt pedig én is megértettem, hogy ilyen súlyos vádakkal a fejem fölött a közszolgálati televízióban nem lehetek képernyőn. Szerintem innentől semmi akadálya, hogy újra képernyőre kerüljek. Végre a bíróság is kimondta, hogy alaptalanok azok az állítások, melyekkel a volt feleségem vádol. Abba már bele sem akarok gondolni, hogy egy hazugság miatt hány világ- és Európa-bajnokságról maradtam le. Szörnyű árat fizettem egy olyan dologért, melyet soha nem követtem el. A legnehezebb pillanatokban édesapám emlékébe kapaszkodtam, ő mindig velem van, a mennyországból vigyáz rám” – mondta a Borsnak. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik