Pályán kívül

Sportpályában a nagy átigazolás

ballai-attila(960x640).jpg (ballai attila)
ballai-attila(960x640).jpg (ballai attila)

Négy nyári olimpiáról, két labdarúgó-világbajnokságról és több tucatnyi további, rangos nemzetközi viadalról tudósított. A Sportpálya vendége Ballai Attila, a Magyar Nemzet sportrovatának vezetője lesz.

Ballai Attila a diploma megszerzése után, 1988-ban kezdte újságírói pályafutását, melynek során számos szakmai díjban, elismerésben részesült, 2009-ben Feleki-díjat, 2014-ben az MSÚSZ nívódíj pályázatának második helyezettje lett.

1990-1998 között a Ferencváros sajtófőnökeként volt részese a Fradi-futballisták Bajnokok Ligája-szereplésének, 2000-től 2011-ig a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnökeként dolgozott, így a 2004-es, hazai rendezésű női Európa-bajnokság szervező bizottságában irányította a médiát.

Ahogy a hétfő esti adás felvezetőjében Komlósi Gábor említi: “Ha lett volna esti Sportpercek műsor a Fix TV-n, akkor aligha nem vezető hír lett volna, hogy a Népszava teljes sportrovata, Ballai Attila vezetésével átigazolt a Magyar Nemzethez”.

2004-ben ugyanis ez történt, a baloldali lap teljes sportrovatát átvette a konzervatív újság, miután a Magyar Nemzet menesztette összes addigi sportújságíróját. Ballai Attiláról többet is megtudhatnak a Sportpálya hétfő esti adásából.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

A FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik