Pályán kívül

Eladná a veséjét egy meccsért a szurkoló

A szurkoló eladná a máját (őrült szurkoló,)
A szurkoló eladná a máját (őrült szurkoló,)

Valószínűleg Michael Jackson  az angol harmadik ligás Preston North End legfanatikusabb szurkolója. A Dél-Afrikában élő drukker már nem kapott jegyet a Manchester United elleni kupameccsre, így a neten próbál tiketthez jutni, méghozzá elég extrém módszerrel.

Február 16-án a Manchester United a Preston North End együttesével találkozik az FA-kupában. A találkozóra minden jegy elkelt, ám a hazaiak egyik drukkere, Michael Jackson mindent megtenne azért, hogy belépőhöz jusson.

 Fotó: Facebook

Sok ember mondja azt, hogy a divatdrukkerek csak a nagy mérkőzésekre akarnak kimenni. Én nem tehetem meg, hogy minden meccsen ott legyek, mivel Dél-Afrikában élek. Amikor fiatal koromban volt egy kevés megtakarított pénzem, egyből arra költöttem, hogy kilátogassak egy meccsre.”

A fanatikus drukker az egyik közösségi oldalon tett közzé egy hirdetést, amelyben azt írja, hogy eladná vagy felajánlaná a veséjét annak, aki cserébe két belépőt ad neki a találkozóra.

Figyelemmel követem a Preston kupaszereplését, és még több lapnak is írtam amiatt panaszkodva, hogy nem közlik le a csapat eredményeit, amiért alacsonyabb osztályban szerepel. Ha éves bérletet kellene vennem, azt is megtenném azért, hogy bejussak a kupamérkőzésre” – nyilatkozta Jackson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik