Pályán kívül

“Seriftől” félnek a fiatalok

A hétfői Sportpálya vendége ezúttal Serényi Péter sportújságíró lesz, aki a Népsport, Népszava, MTI, WestelPress stb. sportújságírói pozícióitól kezdve volt már minden, még MLSZ - szóvivő is. Na ő az, aki mindig megmondja a frankót.

Serényi Péter ugyan sportújságíró, de számos olyan könyv borítóján is megjelent már szerzőként, aminek szemernyi köze sincs a sporthoz. Az utóbbi időben a közösségi média felületét is használja gondolatai azonnali megosztására. Itt például folyamatos össztűz alatt tartja többek közt a Magyar Kézilabda Szövetség elnökét, Vetési Ivánt, akinek szinte minden döntését véleményezi.

Kendőzetlen véleményéért ifjú kollégái félik, és respektálják is egyszerre – még, ha nem is értenek vele egyet. Most mindezzel Komlósi Gábor szembesíti.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik