Pályán kívül

Halállal fenyegetik a Fradi elnökét

kubatov gábor (kubatov gábor)
kubatov gábor (kubatov gábor)

A Ferencváros szurkolói szerint tarthatatlan már a csapat körüli helyzet. Többen halálosan megfenyegették Kubatov Gábor klubelnököt.

Több hónapja tart a huzavona a zöld-fehér klub vezetése és a szurkolók között: a drukkerek azóta bojkottálják a csapat meccseit, mióta bevezették a Groupama Arénában a vénaszkenneres beléptetést, az MLSZ pedig klubkártyához kötötte a mérkőzések látogatását.

Kubatov Gábort többször is felszólították a távozásra, az FTC első embere viszont el sem gondolkodott azon, hogy lemondjon.


Fotó: MTI

“Kérem, azt fogadja el, hogy a békétlenség fenntartásában érdekeltekkel szinte lehetetlen békét kötni. Mindenki szabadon dönthet arról, hogy bejön vagy sem, kivéve azokat, akiket kitiltottunk indokoltan az elmúlt időszakban. Ha jól rémlik, mindössze tíz emberről van szó, akik kárt okoztak a klubnak, mert hosszú időn át belépő nélkül szöktek be, mert saját társaikat bántalmazták a lelátón, mert a nemzetközi szabályok ellen vétettek a meccseinken. Most 2014-et írunk, kizárólag egy utat ismer az UEFA, az MLSZ és az FTC” – nyilatkozta Kubatov még tavaly decemberben.

A klubelnök az elmúlt hónapokban több mocskolódó, fenyegető levelet, üzenetet és emailt kapott az elégedetlenkedő drukkerektől – írja a Blikk.

 Fotó: Facebook

„A mi lelkünk a lelátókon, a te lelked a halálsoron” – Kubatovékat az egyik reggel ez a felirat fogadta, a házukkal szembeni HÉV-megálló korlátjára feszítették ki a molinót, de kapott már „Kubatov, haljon meg a családod” üzenetet is, sőt karikatúrákkal, fotómontázsokkal hozták a tudtára, a halálát akarják.

Az egyik képen például fa látható, amelyen három akasztott ember lóg, s felettük, alattuk a felirat: „Kubatov családfa”. 

“Természetesen rosszul esnek az üzenetek, de nem törnek meg. Sőt, inkább megerősítenek abban, hogy muszáj megvívnom ezt a csatát, de nem magamért, hanem a Ferencvárosért. Nem vagyok kíváncsi azokra sem, akik olyan pólókat készítenek, árulnak és hordanak, amelyeken a feleségemmel és a gyerekeimmel lógok egy akasztófán” – nyilatkozta Kubatov.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik