Pályán kívül

Elképesztő szexin pózolt Jakabos Zsuzsa

Sportolók is ringbe szállnak a Women of the Year címért a Glamournál.

Jakabos Zsuzsa, Hosszú Katinka és Illés Fanni úszók mellett a snowboardos Gyarmati Panka és a kajakos Kozák Danuta isverseng az olvasók szavazataiért.

Bár a hétköznapok során Jakabos Zsuzsa számára a praktikusság a mérvadó, minden idők legdögösebb sportolójának választott úszónőnkben mégis igazi nőiesség lakozik. 

Fotó: Emmer László

„Mivel napi két edzésem van, a kényelem és az egyszerűség jellemzi a ruháimat. Farmert, pólót, sportcipőt viselek legszívesebben, de olykor-olykor azon kapom magamat, hogy már két hete nem vettem fel farmert, mert melegítőben járkálok.  A divat világát éppen azért tartom érdekesnek, és ezért is szeretek fotózásokra járni, mert ilyenkor olyan környezetbe, olyan ruhák és sminkek közé csöppenek, ami számomra eltér a mindennapitól, ugyanakkor nagyon tetszik” – mondta Zsuzsa, aki egy komoly vállműtét utáni rehabilitációt követően 2014-ben is kiváló eredményekkel büszkélkedhetett.

Jakabos Zsuzsára valamint a GLAMOUR Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik