Pályán kívül

Gyűjtést szerveznek Marian Cozma szüleinek

petre cozma (petre cozma)
petre cozma (petre cozma)

A házaspár ügyvédje szerint arra sem futja a nyugdíjukból, hogy Magyarországra utazzanak orvosi vizsgálatra.

Hétfőn számoltunk be róla: felgyújtaná magát a magyar konzulátus előtt Petre Cozma, mert bár korábban zárolta a bíróság fia, Marian Cozma meggyilkolása kapcsán elítélt három férfi vagyonát, a sportoló családja mostanáig egy fillért sem látott a megítélt 211 milliós kártérítésből – és erre elég kicsi az esély, ugyanis Németh Győzőnek, Raffael Sándornak és Sztojka Ivánnak előbb a több mint százmilliós bűnügyi költséget kellene lerónia.

A Blikk azt írja, hogy a Cozma-házaspár havi 35 ezer forintnak megfelelő összegből él. Dr. Helmeczy László ügyvéd a bulvárlapnak elárulta, a gyászoló édesanya szinte teljesen vak, míg Petre Cozma súlyos cukorbeteg és szívbetegséggel is küzd.

„Életük reménytelen az őket támogató fiuk nélkül” – mondta Helmeczy, aki elárulta, hogy a nyugdíjból arra sem futja, hogy Magyarországra utazzanak egy orvos szakértői vizsgálatra.

Éppen ezért a házaspár ügyvédje gyűjtést szervez, a következő számlaszámon lehet segíteni a nyugdíjasoknak: Összefogással az Áldozatok Megsegítéséért Alapítvány; számlaszám 11744003-20955964 OTP. A közlemény rovatba írják be: Marian Cozma családjának.

Korábban a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja döntött úgy, hogy Karancsi Tibor veszprémi képviselőjelölt januári kampánynyitóját lemondják és az erre szánt forrásokat átadják az édesapa számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik