Pályán kívül

Buzánszky felépüléséért imádkozik Szepesi György

buzánszky jenő (buzánszky jenő)
buzánszky jenő (buzánszky jenő)

Buzánszky Jenő napok óta kritikus állapotban fekszik az esztergomi kórház intenzív osztályán. Barátja, a legendás sportriporter Szepesi György elmondta, nagyon aggódik az Aranycsapat egyetlen élő tagjáért.

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes sportember múlt pénteken került kórházba, miután több hónapon keresztül küzdött végbélgyulladással és prosztataproblémákkal, ahol meg is operálták, majd az intenzíven kezdték meg a kezelését. Fia kedden elmondta, hogy három nappal a beavatkozás után is kritikus a korábbi jobbhátvéd állapota.

A 92 éves Szepesi György a hírek hallatán aggodalmát fejezte ki, és elmondta, imádkozik a barátjáért – írja a Blikk.

 Fotó: MTI

“Sokkal több új információm nincs Jenőről, a családtagokkal nemrég beszéltem, azt mondták, hogy továbbra is kritikus az állapota. Néhány hete láttam őt utoljára, találkoztunk, és akkor nem panaszkodott. Szó sem volt róla, hogy beteg lenne. Nagyon régi barátom Jenő, rettenetesen aggódom érte.”

A lap felidézi Buzánszky november végi nyilatkozatát. Akkor a korábbi futballista arról panaszkodott, hogy nem egészséges.

“Sajnos most nem vagyok makkegészséges. A közérzetemmel semmi gond, jól érzem magam, ám régóta bajlódom a hátsó felemmel” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik