Pályán kívül

Kosaras ütötte ki a Haladás játékosait

Kiricsi László szerint arányos önvédelmet alkalmazott.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának három játékosa, Dvorschák Gábor, Mursits Roland és Városi Viktor szombaton este került összetűzésbe egy bizonyos K. Lászlóval, aki helyben hagyta a három focistát. A kiérkező rendőrök mind a négy érintettet előállították és garázdaság miatt indítottak eljárást.

A BB1.hu cikkéből kiderül, K. László nem más, mint Kiricsi László, a Falco KC, a Sopron és az ASE korábbi kosárlabdázója.

„A hajnali órákban egy barátommal együtt távozni szerettünk volna erről a bizonyos szórakozóhelyről, amelynek parkolójában eddig ismeretlen okoknál fogva, számomra ismeretlen emberek – akiket előtte és azóta sem láttam – minden előzmény nélkül belém kötöttek. Én arányos önvédelmet alkalmazva reagáltam az ő kezdeményezésükre. Nem tagadom, tényleg ütésváltásra került sor, viszont én is kaptam jó párat. Ők többen voltak, többen támadtak rám, én csak védtem magamat. Több valótlan állítás is megjelent a cikkekben az esettel kapcsolatban. Azt szeretném kérni, hogy amíg a rendőrségi eljárás folyik, addig senki ne közöljön ellenőrizhetetlen információkat” – mondta a portálnak Kiricsi a történtekről.

A labdarúgók egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik