Pályán kívül

Maradona kamera előtt fogdosta barátnőjét

Az argentin futballsztár az utóbbi időben nőügyeivel hívja fel magára a figyelmet. Most Dubajban kapták lencsevégre az isteni jobb kezet.

A jó Diego nagykanállal habzsolja az életet. Nem volt ez másként még aktív játékos korában sem, amikor “porszívó szerűen felszippantott mindent maga körül”, majd e szenvedélyét Kubában kezeltette ki. Azóta is folyamatosan feltűnik itt-ott, mond, vagy tesz egy-két olyat, amit a média előszeretettel “énekel” meg. Márciusban mi például még azt írtuk róla, egy Carolina Quinn nevű nehézbombázóval mulatja az időt Dubajban, majd októberben már arról számoltunk be, hogy lebukott, mert egy korábbi felvételen az látszik, többször is megütötte menyasszonyát.


Diego Maradona és barátnője eléggé megfeledkezett magáról Dubajban
Forrás: twitter

Ja, azt nem tettük hozzá, az illető hölgy már nem Quinn kisasszony volt, hanem a 24 éves Rocio Oliva. Mindene esetre nagy botrány nem lett a dologból, mert az 54 éves sztár annyira szereti Dubajt, hogy mint minden nőjét, engesztelésképp Miss. Olivát is oda vitte kapcsolat terápiára.

A mellékelt képen éppen az látszik, amint Isten keze – vagy ujja – éppen kiengesztel, felmelegít, kapcsolat-terápiát alkalmaz, kinek-kinek tetszése szerint.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik