Pályán kívül

Megjelent az átalakult Sport 2014 évkönyv

A Magyar Olimpiai Bizottság ebben az évben is kiadta évkönyvét. Színes, sok képpel és hosszabb interjúval is tarkított kötet született.

Többek között Cseh László, Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Gergely István, Mocsai Lajos, Berki Krisztián, Nagy László, az ifjúsági olimpiai bajnok Esztergályos Patrik és Péni István, valamint az olimpiai bajnok, börtönbüntetéséből szabadult birkózó, Farkas Péter jelenlétében mutatták be a könyvet kedden délelőtt.

Borkai Zsolt, a MOB elnöke, Szabó Bence, a MOB főtitkára és a jelenlévők is egyetértettek abban, gyönyörű kiadvány született, amely méltó emléket állít az idei eseményeknek. 

Az albumot a Magyar Olimpiai Bizottság munkatársai szerkesztették, ez a korábbi években csak részben volt így. Az impozáns könyben több nagyinterjút is lehet olvasni, és őszinte vallomással jelentkezik Farkas Péter is. Több mint 1000 fotó szerepel a kemény borítású, 550 oldalas könyvben, amelyben a férfivízilabda-válogatottról egy egyedi fotósorozatot is meg lehet találni.

Aki szeretné megvenni a borítóján minimál stílust képviselő, a belső oldalakon pazar tartalmú könyvet, 7490 forintot kell leszurkolnia. A könyvet a Líra Könyvkiadó terjeszti.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik