Pályán kívül

Három sportriportert nézett ki magának az MTVA

Részben, vagy teljes egészében az M4-re kerülhetnek az NB I-es mérkőzések a Bors szerint. Az MTVA a Sport TV-től csábíthat át sportriportereket.

Mint ismert, a közmédia hamarosan, várhatóan 2015 nyarán indítja el önálló sportcsatornáját, az M4-et. A Borsonline értesülései az MTVA gőzerővel dolgozik azon, hogy feltöltse a jelenlegi dolgozói állományát, a bulvárlap most három nevet dobott be a köztudatba.

Az már korábban felröppent pletykaszinten, hogy Hajdú B. István is képbe került, a szívinfarktusa után egyre jobb egészségi állapotnak örvendő sportriporter azonban egyelőre nem akart bővebben beszélni a jövőjéről. A két új név Molnár Mátyásé és Matuz Krisztiáné, akik jelenleg a Sport TV-nél dolgoznak, a csatornánál azonban nem kívánták kommentálni ezeket az értesüléseket.

A Bors azt is tudni véli, hogy teljes egészében, vagy döntő többségében az MTVA-hoz kerülhetnek az NB I-es meccsek. Szujó Zoltán, a Sportfőszerkesztőség vezetője ezt mondta ezzel kapcsolatban:

„Dolgozunk az új csatorna előkészítésén, amint lesz hivatalos információnk, azt a megszokott elérhetőségeinken közölni fogjuk. Még a nagy stratégiai megbeszélés előtt állunk, ezért nem tudom megmondani, hogy az NB I-es mérkőzések közvetítési jogainak mekkora hányadáért teszünk majd ajánlatot” – mondta Szujó a bulvárlapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik