Pályán kívül

Beperelték és elvették Bárdosi életjáradékát

A magyar kempószövetség elnöke azt állítja, hogy Bárdosi megverte őt egy papuccsal, ezért feljelentette korábbi jó barátját garázdaság miatt.

Bárdosi szerint feljelentője korábban többször is megfenyegette, hogy tönkreteszi és elveteti 150 ezer forintos életjáradékát. Az olimpiai ezüstérmes birkozó ellen eljárás indult könnyű testi sértés miatt.

“Mint szponzor jött szóba az ő neve és cége, aztán utána barátsággá lett ez a dolog. Addig a pillanatig, amíg közölte velem, hogy nincsenek barátai. Nyilván itt már pénzről volt szó” – mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában a sportoló.

Ez már három éve történt. A férfi állítólag azóta is zaklatja Bárdosit, gyakran még az edzéseit is meglátogatta.

Fotó: RTL Klub

A birkózó szerint olaj volt a tűzre, hogy az említett férfihez is köthető gyerekketrecharcok ellen ő és Növényi Norbert is felszólalt.

Miután egy edzésről kidobták a kempószövetség elnökét, ő négy rendőrrel tért vissza, s azt állította, Bárdosi egy papuccsal verte meg őt.

“Ő egy 140 kilós, tőlem egy fejjel nagyobb ember. Én őt megvertem egy papuccsal. Mindenki nevet rajta, csak én nem, mert én megyek be a bíróságra” – fejezte be Bárdosi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik