Pályán kívül

Petúr András a “szent őrült”

Ha valaki kiskorában saját gombfoci meccseit közvetíti, majd vastag iskolai füzeteket írt tele azok tudósításával, annak minden bizonnyal nem sokat kell gondolkoznia a pályaválasztást illetően.

Ha a gombfocimeccsek és azok közvetítése már unalmassá vált, akkor Petúr Andriska lement a Városligetbe és képes volt egyedül lejátszani a vb-döntőt, ahol természetesen minden gólt Petur lőtte. A gyerekkori “szent őrületből” 1998-ban lett munka, amikor a Magyar Rádiónál bekerült a legendás Körkapcsolásba.

Az ELTE Kommunikáció szakát, valamint a BBC és az EBU nemzetközi tanfolyamait is elvégző sportriporter 2007 óta a Sport TV-ben dolgozik és leginkább a magyar labdarúgással foglakozik. A Harmadik Félidő és a Zuhanyhíradó műsorvezetője. Hogy mi minden érdekli még, az kiderül a hétfő esti Sportpályából.

Sportpálya, hétfő esténként, 20:30-tól a FIX TV-n:

A FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek. Nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel. A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban acsatorna Facebook-oldalán lehet feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik