Pályán kívül

Milliós gázsival csábítják Kabát Pétert

Könnyen elképzelhető, hogy az Újpest labdarúgója is felbukkan majd a jövőben az Édes életben, mint állandó szereplő.

Kabát Péter nem az a szégyellős fajta, ha lehetősége van szerepelni a televízióban, élni szokott a lehetőséggel. A Sportklub kamerái például már sok mindent megörökítettek a magánéletből.

A Bors értesülései szerint ezekkel a szereplésekkel keltette fel a TV2 érdeklődését is. A csatorna azzal kereste meg a focistát és kedvesét, Róka Adrienne-t, hogy szerepeljenek az Édes élet c. realityműsorban. A TV2 állandó szereplőként számítana rájuk, ami a bulvárlap értesülései szerint milliós fizetést jelent.

Kabáték egyelőre nem csatlakoznak a műsorhoz, a támadó klubja ugyanis – érthetően – nem járult hozzá a dologhoz. Na, meg az edzések és a mérkőzések mellett bajos is lenne a mindennapos forgatás.

„Ha felkérnek, hogy különböző televíziós műsorokban szerepeljek, elvállalom, mert nincs lámpalázam, szeretem az effajta kihívásokat. Most még természetesen a futball a legfontosabb a számomra, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy a jövőben valamelyik tévécsatornánál vállaljak munkát” – mondta Kabát a Borsnak.

Videó – Egy kis ízelítő Kabáték életéből:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik