Pályán kívül

Gundel Takács Gábor: Boldogtalan színész lettem volna

Hétfőn, a FIX TV Sportpálya című műsorában ezúttal Gundel Takács Gábor lesz Komlósi Gábor műsorvezető vendége.

Gundel Takács Gábor négyszer próbálkozott felvételizni a Színművészetire. Hat év után rájött, hogy ha valami nem megy, akkor az már nem szerencse kérdése. Senki nem tudta megmondani, mi hiányzik belőle a színész-mesterséghez. Amit nagyon akart, azt sose érte el, amire pedig nem gondolt, azt meg magától elé sodorta az élet.

1983 és 1995 között a Magyar Televízió Telesport szerkesztőségében dolgozott, de emellett a Rádió Bridge-nél is számítottak rá. 1999-től a Danubius Rádió műsorvezetője, 2000-től a Sport1 televízióban is szerepel.

Fotó: MTVA

2007-ben tért vissza a Magyar Televízió képernyőjére. Sportkommentátori munkái mellett több sikeres produkció műsorvezetője.

“A kudarcokból részben tanulni lehet, részben pedig helyre teszik kicsit az embert. Egy kudarc akkor következik be, ha valaki nem jó úton jár, ha olyasmit csinál, ami nem neki való, vagy amit nem jól végez. A kudarcok mindig visszatoszogálják az embert arra az útra, ami neki való, amit a legjobban tud csinálni. Nagyon szerettem volna színházzal foglalkozni, színész lenni, de volt jó néhány kudarcom, amik mind afelé tereltek, hogy végül ne legyek az. Most, sok-sok évvel később úgy gondolom, hogy ez így volt jó, mert valószínűleg egy közepes és boldogtalan színész lettem volna. Ezek a kudarcok voltak azok, amik visszapofoztak egy másik útra, amin szerintem én most jól vagyok. A helyemen vagyok most az életben” – mondta magáról Gundel Takács Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik