Pályán kívül

Összefog a magyar zenei elit Törőcsikért

Várhatóan az Omega, a Piramis, a Kar­thago, továbbá Balázs Fecó, Aradszky László, Koós János és Kovács Kati is fellép azon a közös koncerten, amely bevételét az egykori újpesti zseniális labdarúgó gyógykezelésére szánják.

A magyar könnyűzenei élet nagyságai mellett szó van egy újpesti öregfiúk-válogatott–magyar öregfiúk meccsről is. Utóbbi csapatban Nyilasi Tibor, Bálint László, Martos Győző és Ebedli Zoltán is szóhoz jut – számolt be a borsonline.hu.

Törőcsik Andráson idén márciusban hajtottak végre agyműtétet, miután egy névnapi partin elesett. A fejét olyan súlyosan beütötte, hogy kómába került. Öt nap után ébrresztették fel. A budapesti Nyírő Gyula Kórházból áprilisban szállították át Bercelre, a Harmónia Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthonba, ahonnan augusztus elején szállították át a balassagyarmati kórházba.

Itt olyan vitaminkészítményeket kap, amelytől az egykori zseniális újpesti labdarúgó legyengült állapota már most jelentősen javult – magabiztosan jár, és a gondolatait tisztán fogalmazza meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik