Pályán kívül

Szegedi „sportőrült” a tévében

Hétfőn ismét jelentkezik a FIX TV Sportpálya című műsora, ezúttal Méhes Gábor lesz Komlósi Gábor műsorvezető vendége.

A szegedi sportriportert a szakma és a rajongók is a legjobbak közé sorolják, erről tanúskodik az alábbi hozzászólás, amely egy internetes fórumon jelent meg:

„Személy szerint a kedvencem Méhes Gábor. Már borsózik a hátam (jó értelemben), amikor megszólal. Extázisban tartja a nézőt, nagyon felkészült, profi kommentátor” – olvasható a gyakorikerdesek.hu oldalon.

Köztudott, hogy él-hal a kosárlabdáért. Amikor arról kérdezték, mikor kezdődött ez a „szerelem”, akkor nem is pontos dátumot mondott, hanem egy játékos nevét: a tragikus sorsú Drazsen Petrovicsét.

„Nyolcvannégyben láttam először játszani, és elájultam tőle. Ráadásul folyamatosan kápráztathatott, mivel ömlöttek ránk a jugoszláv kosármeccsek: Szegeden az újvidéki tévé mellett bejött a Belgrád egy és kettő, így heti kéthárom bajnoki, továbbá egy-egy BEK-, KEK- meg Koracs Kupa-mérkőzés megtekintése olyan természetes volt, mint a levegővétel. Vágtam az adatbankokat, a jugó és magyar futballt is néztem minden mennyiségben” – mondta Méhes a nol.hu-nak és megjegyezte, volt honnan örökölnie a sport iránti szeretet, ugyanis édesapja is „sportőrült”, így már gyerekkorában vitte magával mindenhová.

„Később mentem magamtól is: emlékszem, anyám negyvenfokos lázzal sem bírt otthon tartani, indultam Pestre…” – tette hozzá.

Többet is megtudhat a tekintélyes Érték-díjjal jutalmazott Méhes Gáborról a FIX TV hétfőn, 20 óra 30 perckor kezdődő Sportpálya című műsorából.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek. Nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon  (+36-1-445-1349), vagy írásban acsatorna Facebook-oldalán lehet feltenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik