Pályán kívül

Négyen égtek halálra a teniszező házában

Ahogy arról már beszámoltunk, tűz ütött ki szerdán James Blake, egykori profi teniszező floridai otthonában. A házból négy, eddig még azonosítatlan ember holtteste került elő.

A nyomozók szerint lehet, hogy szándékos gyújtogatás történt – írja a FoxNews.com. A feltételezések alapján az áldozatok között lehet a 49 éves Darrin Cambell, felesége Kim, valamint gyermekeik, Colin és Megan. Az áldozatok maradványait a hálószobákban találták meg.

Cambell az elmúlt években több vállalatnál is felsővezetőként dolgozott. Információk szerint a család az elmúlt két évben Blake-től bérelte az otthont, melyet a ma már visszavonult teniszező a megyei birtoknyilvántartás szerint 2005-ben másfél millió dollárért vásárolt. A több mint 560 négyzetméteres, öt hálószobás és fürdőszobás ingatlan Tampában, az exkluzív Avila-lakóparkban található. A tüzet szerda reggel 6 órakor jelentették. Az esetről készült fotókon látható, hogy a lángok teljesen elborították a házat.

Hillsborough megye sheriffhivatalának szóvivője, Donna Lusczynski beszámolt arról, hogy a házban “tűzijátékok” nyomaira bukkantak. A nyomozók szerint a lángok egy egyelőre ismeretlen égésgyorsító anyag segítségével terjedtek tovább. Noha a helyszínen semmilyen fegyvert nem találtak, a hatóságok nem zárják ki sem a gyilkosságot, sem az öngyilkosságot.

A család előző szomszédja, George Connley elmondta: Darrin Campbell egy helyi magániskolában volt gazdasági vezető; tizenéves gyerekei is ide jártak.

“Nagyon kedves család volt, nem tudtunk semmilyen problémáról. A gyerekek nagyon helyesek, Darren felesége pedig elegáns és okos nő volt” – mesélte Connley.

Cambellék szerdára eltűntek, ám seriff szóvivője még nem erősítette meg, hogy ők lennének az áldozatok, mert a maradványokat még nem azonosították.

A luxusvilláiról és erős biztonsági rendszeréről ismert lakóparkban egyébként több híres sportolónak van ingatlana. A jelenleg 34 éves Blake aktív teniszező korában a világranglista 4. helyén szerepelt. Tizennégy év hivatásos versenyzés után tavaly visszavonult; ő a rákkutatással foglalkozó James Blake Alapítvány alapítója.

Menedzsere, Carlos Fleming, az amerikai AP hírügynökségnek elmondta: Blake a tűzeset idején nem tartózkodott Floridában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik