Pályán kívül

Messi: “Örökre velünk maradsz, Tito”

Tito Vilanova pénteken 45 éves korában hunyt el. Tanítványai, riválisai és barátai búcsúztak tőle a közösségi portálokon, amiket mi most egy csokorba gyűjtöttünk.

Fotó: Europress fotóügynökség

José Mourinho, a Chelsea menedzsere: “Vilanova halála szomorú nap a futballban, a Barcelonának és természetesen családjának és barátainak. A Chelsea FC nevében támogatásomat küldöm nekik ebben a nehéz helyzetben.

Luis Suárez, a Liverpool támadója: “A szomorú hírek után a Liverpool együtt érez a Vilanova családjával, barátaival és az FC Barcelonával.”

Cesc Fabregas, a Barcelona játékosa: “Tito, köszönöm amit nekem és a Barcának adtál. 14 évesen ismertelek meg, és azt kell mondanom, hogy kevés olyan emberrel találkoztam, mint te voltál. Köszönöm, hogy mindig bíztál bennem, segítetted fejlődésemet. Mindig lesz helyed a szívünkben, nyugodjon békében Tito.”

Antonio Conte, a Juventus menedzsere: “Megdöbbentett Vilanova halálának híre, tipikus küzdő volt a pályán és a magánéletben is. Hiányozni fog.”

Pepe Mel, a West Brom elnöke, TIto egykori riválisa: “Búcsúzom egy profitól, egy társtól, egy baráttól. Nyugodj békében barátom.”

Michael Essien, a Real Madrid korábbi középpályása: “Sokkolt Vilanova halálhíre. Gondolataimmal a családdal és a barátokkal vagyok.”

Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke: “Tito Vilanova egy remek ember volt, akit sosem fog elfelejteni a Barcelona. Nyugodj békében.”

Fotó: Europress fotóügynökség

Lionel Messi, a Barcelona kiválósága: “Örökre velünk maradsz, Tito. Minden szeretetemet küldöm a családodnak.”

Lukas Podolski, az Arsenal támadója: “RIP Tito Vilanova. A labdarúgás elvesztette az egyik legjobb edzőjét.”

Gareth Bale, a Real Madrid szélsője: “Nyugodj békében Tito Vilanova. Gondolataim a családja körül forognak.”

Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya: “Nagyon szomorú a hír, miszerint Vilanova elhagyta az élők sorait. Gondolok a családra ebben a nehéz időszakban.”

Gary Lineker, a Barcelona egykori csatára: “Sajnálom, hogy búcsúznunk kell Tito Vilanovától. Tehetséges, elszánt és fiatal volt.”

Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya: “Volt lehetőségem beszélni bele a betegsége idején, és egy nagyon segítőkész ember volt.”

Sergio Ramos, a Real Madrid hátvédje: “Támogatásomról biztosítom Tito családját és a barátait. Egy igazi harcolt voltál. RIP.”

Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása: “Nincsenek szavaim. Mindig egy példakép voltál a számomra, büszke vagyok, hogy az életed része lehettem. Sosem felejtelek el.”

Michael Owen, egykori Real Madrid-játékos: “Szomorú ezeket a híreket tudomásul venni. Vilanova nagyon fiatalon távozott közülünk.”

Fernando Torres, a Chelsea támadója: “Nyugodj békében Tito! Gondolataim a családod körül forognak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik