Pályán kívül

Felbosszantották Orbán Viktor feleségét Felcsúton

Nagy a sürgés-forgás a stadion-avatás előtt szigorú biztonsági intézkedések mellett. Lévai Anikónak sem volt egyszerű a saját házába bejutni.

Húsvétfőn adják át a Pancho Arénét, a felcsúti stadiont. A hivatalos program szerint délután 6 órakor kezdődik az avatóünnepség, majd 7-kor a Puskás Akadémia–Real Madrid utánpótlás-mérkőzés.

Mint az közismert, a Makovecz Imre által tervezett stadion Orbán Viktor felcsúti házától néhány lépésre épült meg. A nagy ünnepség előtt, már vasárnap délután bámészkodók és újságírók érkeztek a helyszínre, amit lezártak és biztonsági őrök védenek.

Felcsúton voltak a Magyar Narancs riporterei is, akik arról számoltak be, hogy ott tartózkodássukkor éppen Lévai Anikó érkezett meg a házhoz és próbált bepakolni az autójából.

„Orbán Viktor felesége ingerülten ránk is köszönt, amikor tisztes távolból, gyakorlatilag a stadion kerítése mellől elkattintottunk egy képet” – írják a mancs.hu-n. Kiderült Lévai Anikó ingerültségének az oka:  „az egyik biztonsági őr elmesélte: amikor – ahogy ők hívják – a Főnökasszony érkezett, az ügyeletes őr nem akarta beengedni autóval a lezárt területre, mert nem ismerte fel. Aztán mentek is a telefonok – mondta”.

Olvasói sztorik