Pályán kívül

Felmentésben bízik Knézy Jenő

A sportriporter a bíróság első fokon bűnösnek találta felesége bántalmazánák ügyében. Ügyvédje mégis reméli, hatályon kívül helyezik a döntést.

Papp Gábor, Knézy Jenő ügyvédje biztos abban, hogy a sportriporter ártatlan, így hiába az évek óta tartó pereskedés, szerinte az ítéletet – hat hónap börtönbüntetés két évre felfüggesztve – hatályon kívül helyezik – írja a Blikk.

Knézy Jenő évek óta pereskedik volt feleségével és apósával, ugyanis egykori neje azt állította, hogy súlyosan bántalmazta, míg a nő ügyvédje elmondta, hogy megrúgta, és eltörte az állkapcsát.

Fotó: MTI

“Knézy Jenő nem követett el bűncselekményt, ezt az eljárás adatai alátámasztják. Az orvos szakértői vélemények pedig szinte egyöntetűen állapították meg, hogy semmiféle törést nem szenvedett a sértett. Különösen nagy terhet jelent a hosszú eljárás. Ráadásul ha ismét megsemmisítik az elsőfokú döntést, beláthatatlan, mikor lesz vége az ügynek” – mondta a TV2 Mokka című műsorában Papp Gábor.

Knézyt először 2011-ben elítélték 10 hónap börtönre, három évre felfüggesztve, de ezt a döntést hatályon kívül helyezték. Az elsőfokú bíróság márciusban ismét bűnösnek találta a sportriportert. Papp Gábor szerint a mostani bíróság is elkövette ugyanazokat a hibákat, amelyek a három esztendővel ezelőtti elsőfokú eljárás során megtörténtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik