Pályán kívül

Svájcban bujkálhat a bokszolót nyakon szúró magyar

ökölvívás (ökölvívás)
ökölvívás (ökölvívás)

Putnoki Árpád világbajnok kick-boxossal, B. Oszkárral és harmadik társukkal közösen egy csepeli szórakozóhelyen támadtak rá É. Zoltánra, akinek életét az orvosok mentették meg.

A Blikk információi szerint a rendőrség megtalálta azokat az örömlányokat, akik Putnokinak dolgoznak a svájci Genfben. A körözés alatt álló magyar megkeresésére magyar zsaruk utaznak Svájcba, hogy az ottani rendőrökkel együttműködve elkaphassák a férfit.

A csepeli támadásnak három gyanúsítottja van, közülük kettőt a Terrorelhárító Központ  (TEK) kommandósai még tavaly elfogtak, Putnoki Árpád azonban még mindig szabadlábon van.

“Mint az ilyenkor bevett szokás, megfigyelés alatt tartjuk a férfi közeli ismerőseit, rokonait, üzlettársait, körözés alatt állnak azok a gépjárművek is, amelyekkel közlekedett korábban Putnoki. A nyomozás érdekeire hivatkozva nem szeretnék a kollégák hatékony munkáját meggátoló információkat adni, de annyit megerősíthetek, hogy a férfi valóban prostitúcióhoz köthető tevékenységből tarthatja fenn magát” – mondta el a Blikknek az egyik rendőri vezető.

Putnoki egyébként a harcművészetek művelője, rendkívül veszélyes, áldozata csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a támadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik