Pályán kívül

Karl Erik Böhn gyerekei Magyarországra jönnek

Jenny és Filip Böhn úgy tervezi nyáron hazánkba látogatnak. Szeretnék jobban megismerni azt az országot, ahol édesapjukat annyira szerették.

Február 19-én temették el Karl Erik Böhnt, a nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitányát. A temetésen lánya Jenny Böhn vett érzékeny búcsút édesapjától, majd azt követően a magyar küldöttség vezetője, a szövetség elnöke Vetési Iván meghívta a a böhn gyerekeket a Győr–Larvik Bajnokok Ligája-meccsre.

A Blikk rákérdezett arra, hogy Jenny és Filip májusban el tud-e jönni Magyarországra. “Most sok az elfoglaltság, rengeteg papírmunkát kellett elintézni és az iskolában is ez az utolsó évem, ezért nem tudok többet hiányozni. Inkább majd valamikor a nyáron megyünk vakációzni. Többször jártam Győrben, de Budapestet is meg akarom ismerni, s jó lenne fürdeni a Balatonban, sok szépet hallottam róla. Tudom, hogy aput nagyon szerették Magyarországon, s tervezte, hogy egyszer még elvisz oda bennünket. Már csak az ő kedvéért is útnak indulunk Filippel – ígérte meg Jenny Böhn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik