Pályán kívül

Ébresztik Törőcsik Andrást

Bár Michael Schumacher és "Törő"  balesete közt ég és föld a különbség, jelenleg mindkettejük kómás állapota hasonló stádiumban van: az orvosok megpróbálják visszahozni őket a mélyaltatásból, de nem tudni, a folyamat meddig tart és milyen eredménnyel zárul.

Megkezdték az orvosok a múlt héten kómába esett 45-szörös válogatott labdarúgó, Törőcsik András felébresztését – számolt be az nso.hu Polonkai Zoltánra hivatkozva. Az Újpest legendás csatárának legjobb barátja elmondta, az orvosok szerint minden a tervnek megfelelően alakul, bár azt nem lehet tudni, hogy az ébresztési folyamat meddig tart.

Bár Michael Schumacher és Törőcsik András balesete közt ég és föld a különbség, mégis megállapítható, az orvosi kommunikáció szempontjából jelenleg mindkét sportember állapota hasonló – ébresztik őket, de annak ideje, és a két sportoló ébredést követő egészségügyi állapota is kérdéses.

Polonkai Zoltán arra is magyarázatot adott, miként akart új életet kezdeni “Törő”.  A remélhetőleg maradandó egészségi károsodás nélkül felépülő nagyszerű futballista és az Old Boys-válogatott számára hamarosan bejegyeznek egy alapítványt, amely segítségével az életét tekintve régóta lejtőn lévő labdarúgó folyamatos bevételhez juthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik