Pályán kívül

Romário: Blatter egy tolvaj, egy korrupt seggfej

Joseph Blatter (joseph blatter, )
Joseph Blatter (joseph blatter, )

A brazil futball egyik legemblematikusabb alakja egy telefonos interjúban adott hangot annak, hogy valójában mit is gondol a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnökéről.

Romário nem fogta vissza magát és nagyon durván leoltotta Sepp Blattert. Az élő legenda úgy gondolja, hogy svájci elnök és Jerome Valcke, a FIFA főtitkára is hasznot húztak a brazíliai vb rendezéséből.

„Valcke azt mondta, hogy a brazíliai világbajnokság lesz az egyik legrosszabb a FIFA történetében. Idejön, és ilyen beszédeket mond, majd mindenki tapsol, és minden rendben van”– de Romário itt még nem fejezte be a mondandóját.

Fotó: Europress fotóügynökség

„A sport történetében ez a fickó az egyik legnagyobb csaló. A FIFA elnökével együtt zsarolt, aki egyébként egy tolvaj, egy korrupt seggfej. Elnézést a kifejezésért, de ezzel kell együtt léteznünk. Nagyon sok pénzt költöttünk a vébére, de a helyzet csak egyre rosszabb lett.”

A korábbi Barcelona csatár az egyik legnagyobb kritikusa a brazíliai vb-nek, és szerinte inkább új iskolák és kórházak építésére kellett volna elkölteni a rengeteg pénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik