Pályán kívül

Halálra vertek egy partjelzőt

partjelző (partjelző, )
partjelző (partjelző, )

A szurkolók meglincseltek egy partjelzőt egy ghánai másodosztályú mérkőzésen.

A hírek szerint Kwame Andoh Kyeit a Gold Stars huligánjai támadták meg a Naa Joe United elleni meccsen, március 2-án. A fiatal partjelző mindössze 21 éves volt.

A ghánai szövetség elnöke, Kwesi Nyantakyi a gyilkosság után közleményt adott ki.

“imádkozunk és gyászunkat fejezzük ki az asszisztens családjának, a barátainak. Az egyik legígéretesebb tehetség volt a bírói testületben, a társai is nagy becsben tartották. A szövetség mindenben támogatja Kwame Andoh Kyeit családját ezekben a nehéz, embert próbáló időkben” – áll a közleményben,

Az esettel kapcsolatban nem tisztázott minden körülmény, de vélhetően azért verték meg a partjelzőt, mert összeszólalkozott a szurkolókkal. A súlyos sérülésekkel kórházba szállították, majd ott elhunyt, de az orvosok egyelőre még nem tudják, pontosan mi volt a halál oka.

Testvére az egyik helyi rádióban mesélt a történtekről.

“A bátyám azt mondta, hogy közreműködni fog a meccsen, majd amikor hazaért, elmesélte a vitát. Csak nevetett azon, hogy az egyik srác adott neki egy pofont, miközben a többiek bántalmazták őt. De pár nap múlva felhívtak, hogy a bátyám várt hányt, és eszméletét vesztette.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik