Pályán kívül

Megszólalt a kalauznőt verő bokszoló

Ártatlannak vallja magát az az egykori bokszoló, akit azzal vádolnak, hogy megütött egy MÁV kalauznőt. Szerint épp fordítva történt az eset.

Szerdán beszámoltunk róla, a VIII. kerületi kapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsítja K. Csabát, mivel a gyanú szerint az ökölvívó megvert egy MÁV kalauznőt.

“Nem ütöttem meg a hölgyet, sőt ő bántalmazott engem, még a kabátom is elszakadt. Természetesen van tanúm is a történtekre, akit a rendőrök még nem hallgattak meg” nyilatkozta a Blikknek K. Csaba, aki küzd igaza bebizonyításáért.

December 23-án a sportoló a barátnőjével késve érkezett a pályaudvarra. Miközben a párja jegyet váltott K. Csaba a vonathoz rohant, fél lábbal fellépett rá, közben pedig az ajtóba kapaszkodott, és nem engedte elindulni a szerelvényt. Az egyik szemtanú szerint mielőtt K. Csaba elvesztette a fejét, a kalauznő megpróbálta becsukni a vonat ajtaját, hogy végre elindulhasson a szerelvény, amelynek lépcsőjén fél lábbal fent állt a bajnok. Ekkor az ajtóval odacsukta a férfi kezét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik