Pályán kívül

Szerelmükről vallott Böhn kedvese

A norvég Karl Erik Böhn párja, Tone szerelmükről beszélt. A szövetségi kapitány a végsőkig hitt a felépülésben.

Kedden temették el Norvégiában Karl Erik Böhnt, aki egy évig küzdött a leukémiával. A magyar női kézilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya karácsony előtt kapta a lehető legrosszabb hírt, miszerint gyógyíthatatlan, annak ellenére, hogy korábban azt hihettük, kigyógyult a betegségből.

Kedvese, Tone egy norvég lapnak szerelmükről is beszélt a napokban, és elmondta, Spanyolországba terveztek utazni, hogy egy kicsit kiszakadjanak a szürke hétköznapokból.

Fotó: MTI

A Blikk cikkéből kiderül, Böhn január végén osztotta meg Facebook-oldalán, hogy szerelmes Tonéba, akivel még a főiskolán ismerkedtek meg. “Szinte hihetetlen, de huszonöt éves ismeretség után találtunk egymásra egykori főiskolás társammal, Tonéval. Fantasztikus nő, csak sajnos nem tölthetünk együtt hosszú időt. Érte is küzdök a betegségemmel, de be kell látni, nem vagyok túl jó választás számára” – nyilatkozta halála előtt Böhn a Blikknek.

A hölgy elárulta, hogy Böhn egy új diétát szeretett volna kipróbálni Alicantéban, mediátciós gyakorlatokkal egybekötve, de erre már nem kerülhetett sor.

“Bár a szervezete sajnos tele volt rákos sejtekkel, ő volt a legboldogabb ember. Sokat tanultam tőle. Önbizalmat adott nekem, és hitet a szerelemben. Ő tett erőssé, mivel egy nagylelkű ember volt. Mindig azt mondta: Amit tettél értem, az sokkal több, mint elég” – nyilatkozta a norvég seher.no-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik