Pályán kívül

A reptéren felejtették a sztárigazolást

foci (foci)
foci (foci)

Egészen elképesztő bakit követtek el a Bologna elöljárói.

Nem sikerült a legjobban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban érdekelt Bologna, és a januári átigazolás utolsó napján szerződtetett Ibson első találkozása. Történt ugyanis, hogy a brazil támadó középpályás gépe hétfő reggel landolt Rómában, de a reptéren senki sem várta őt.

Arról nincs információ, hogy a landolás után pár órával maga a játékos értesítette a klubot, hogy megérkezett, de senki sem jött érte, vagy a klub elöljárói kaptak észbe.

Az elnök, Albano Guaraldi annyira felidegesítette magát a történteken, hogy a technikai igazgató Andrea Polenta, a főtitkár Luca Befani, a kommunikációs igazgató Carlo Caliceti, a marketinggel foglalkozó csapat egyik tagja Andrea Battacchi is új munkahely után nézhet.

Ibson nagy erősítés lehet a Bologna számára, ami rá is fér a csapatra, ugyanis csak egy ponttal vannak a már kieső helyen lévő Livorno előtt. A 29 éves futballista legutóbb a Corinthians csapatát erősítette, de korábban megfordult a Flamengo, a Santos, az FC Porto és a Szpartak Moszkva gárdáiban is.

Videó-A szurkolók szerint ő a brazil Schweinsteiger

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik