Pályán kívül

Szerelembe esett Karl Erik Böhn

karl erik böhn (karl erik böhn)
karl erik böhn (karl erik böhn)

A magyar női kézilabda-válogatott kapitánya leukémiával küzd, mégis boldogan éli mindennapjait. A Facebookon közölte a hírt, miszerint egy Tone nevű hölgybe szerelmes.

A szakemberrel tavaly december 23-án közölték az orvosok, hogy a betegsége gyógyíthatatlan. Tavaly február óta hat kemoterápiás kezelésen vett részt, és átesett egy csontvelő átültetésen is. Ugyanakkor az orvostudomány is valamilyen szinten korlátozott, már nem tudnak rajta segíteni.

“Azt a kis időt, amely még megadatik nekem, a családommal, a barátaimmal és a szeretteimmel akarom eltölteni. Mindent megteszek, hogy ameddig csak lehet, élvezhessem az életet azokkal, akik körülvesznek” – mondta Böhn, aki elfogadta a helyzetét, és a körülményekhez képest boldogan éli napjait.

Fotó: Facebook

„Szerelmes vagyok Tonébe” – olvasható Böhn Facebook-oldalán a poszt, ahol a fent látható képet tette közzé kedveséről.

A magyarok kapitánya 2012 év végén szakított legutóbbi párjával, akkor a most a győri kézilabdacsapatot erősítő Heidi Lökével vetett véget kapcsolatának. Két évig voltak együtt, szakításukat követően nem sokkal derült ki, hogy Böhn leukémiás. Az ez utáni időszakban az edzőnek a kezelések sokasága miatt nem volt ideje ismerkedni, most azonban újra rátalált a szerelem – írja a blikk.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik