Pályán kívül

Nőt vert a magyar kosárlabdázó?

kosarlabda(960x640)(12).jpg (kosárlabda, )
kosarlabda(960x640)(12).jpg (kosárlabda, )

Az biztos, hogy szilveszterkor bántalmaztak egy kosárlabdázó lányt Szombathelyen. Az ügy többi részlete viszont egyelőre homályos.

A frisss.hu cikke szerint a Falco-Trend Optika KC Szombathely férfi élvonalbeli kosárcsapat kapitánya, Will Tamás volt az, aki szilveszterkor megverte sporttársát, legalábbis ezt támasztja alá a lány edzőjének Facebook-bejegyzése.

Balogh Judit ugyanis ezt osztotta meg a közösségi oldalon: “Szégyellje magát az az NBI/A csoportban játszó magyar férfi játékos, aki nemrég egy szóváltás után ököllel kékre-zöldre vert egy nála 30 centivel kisebb és ugyanennyi kilóval könnyebb kosaras lányt. Nagy szerencséje, hogy a lány nem meri feljelenteni, pedig az esetnek szemtanúi is voltak, a bántalmazás nyomai pedig a lány testén jól láthatóak. Bravó fiatalember, nagyon bátor voltál!”

A lapnak a BEAC-ban kosárlabdázó lány is elmesélte a történéseket, de a neve elhallgatását kérte, és azt sem árulta el, ki volt a támadója.

“Felmentünk ennek a sokak által ismert NB I-es kosarasnak a lakására, ahol szóváltásba keveredtünk. Eleinte vitatkoztunk, majd a vita lökdösésbe torkollott, amelynek nyomán kilökött a gangra, ahol a korlátnak szorított. Elkezdett fojtogatni, megpróbálta kicsavarni a kezemet. Hangosan káromkodtam, és kiabáltam, miközben fojtogatott, erre többször megütött, és lelökött a lépcsőn. Két barátnőm is szemtanúja volt az esetnek, ők hozták utánam a kabátomat, és ők segítettek fel. Iszonyatosan fájt a fejem, és szinte azonnal feldagadt az arcom, elkezdett belilulni.”

A hírek szerint a lány feljentést tett a rendőrségen. Később a frisss.hu telefonon megkereste azt a játékost, akiről szó lehet: Will Tamás, a Falco csapatkapitánya először beismerte, róla van szó, később pedig visszavonta nyilatkozatát és cáfolja, hogy ő lenne a tettes.

A szombathelyi klub ügyvezetője is megszólalt, Gráczer György elmondta, megdöbbent és nem talál szavakat.

“Nem hallottam, hogy mi történt, most hallok erről először. Egy biztos, a klub ki fogja vizsgálni, hogy mi történt. Ennek függvényében teszünk további lépéseket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik