Pályán kívül

Emléket állítottak Adamsnek, de ellopták

mecsesek(1)(960x640)(5).jpg (mécses, gyász, )
mecsesek(1)(960x640)(5).jpg (mécses, gyász, )

A Ferencváros elhunyt labdarúgójának középiskolája emléket állított a védőnek, de a bekeretezett képet és a virágokat ellopták.

A trinidadi labdarúgó december 30-án vesztette életét. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában szívinfarktust kapott.

Ezt követően több műtéten is átesett, majd műszívre kapcsolták. Októberben viszotn az életveszély elhárítása miatt amputálni kellett a bal lábát. December végén sajnos válságosra fordult az állapota, miután agyvérzést kapott.

Fotó: Népszava

A korábbi U17-es és U20-as válogatott védőnek hazájában, pontosabban abban a gimnáziumban, ahova jár, emléket is állítottak, de a kihelyezett fotót és a virágokat egy nap alatt ellopták. A bekeretezett képet gyertyák és virágcsokrok vették körbe, ám ennek csak a hűlt helye maradt.

Steven Samlalsingh igazgató elmondta, Adams osztálytársának az édesanyja adta az ötletet a megemlékezésre, “de kevesebb mint egy nap alatt minden eltűnt”.

“Van egy másik képünk is Akeemről, ezt majd a parkolóban lévő mangófa alá helyezzük el. Azt szeretnénk, hogy a gyerekek, amikor iskolába jönnek, megemlékezzenek róla” – tette hozzá.

Samlalsingh azt is elmondta, szeretné, ha létrehoznának egy sportösztöndíjat Adams nevével, így segítve a bejutást a trinidadi egyetemre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik