Pályán kívül

Akeem Adamsnak szobrot állítanának

A december 30-án elhunyt Akeem Adamsnek Budapesten emlékhelyet alakítottak ki és gyetyákat gyújtanak érte, míg Point Fortinban szeretne szobrot állítana neki nagybátyja.

A december 30-án elhunyt Akeem Adamset Magyarországon és Trinidad és Tobagón egyaránt gyászolják. Nagybátyja például nehezményezi, hogy országa elöljárói közül egyetlen miniszter sem emlékezett meg a futballistáról, nem ajánlotta fel segítségét. szobrot állítana neki.

“Trinidad és Tobagót képviselte, mint játékos Magyarországon is, ennek ellenére egyetlen miniszter sem méltatta, nem ajánlotta fel segítségét. A Ferencváros csapata finanszírozta az édesanyja és a testvére Magyarországra utazását is. Ha szeretnének tenni valamit, szobrot kellene állítani neki valahol Point Fortinban, hogy méltóképpen tudjunk emlékezni rá” – jelentette ki George Dick, Akeem Adams nagybátyja..

Eközben a Fradi Család is elhunyt labdarúgóját gyászolja. Az új stadion mellett, az FTC Látogató Központnál kialakított emlékhelyet az elmúlt két napban ellepték a gyertyák, sálak, mécsesek. A Kubatov Gábor elnök és a klub vezetése mellett folyamatosan érkeznek a drukkerek, tisztelők, egykori csapattársak, hogy leróják kegyeletüket tragikusan fiatalon elhunyt egykori labdarúgónk előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik