Pályán kívül

Csúnyán megverték Kevin-Prince Boatenget

Az utcán támadták meg Szalai Ádám csapattársát, a Schalke 04 középpályását a németországi Kaarstban. Az eset után a játékos felkereste a helyi kórházat, ahol borda-, hát- és a nyakzúzódás miatt látták el.

A kaarsti rendőrség állítása szerint Kevin-Prince Boateng enyhén megsérült és a bűnügyi nyomozók már elkezdték a munkát. Ugyanakkor vannak arra utaló jelek, hogy a bűncselekmény személyes indítékhoz kapcsolható – számolt be a dw.de. A játékost akkor támadták meg, miután karácsonykor meglátogatta exfeleségét és gyermekét, majd elhagyta azok házát.

A ghánai születésű játékos hazatért mielőtt hívta volna a rendőrséget, majd egy kórházban látleletet vetetett fel – borda-, hát- és a nyakzúzódás miatt látták el.

Boateng Németországban, Berlinben nőtt fel és vált ismert játékossá, majd a  Borussia Dortmundban is játszott. Rövid angliai kitérő után igazolt az AC Milánhoz, ahonnan három év után tért haza a Schalkéhoz. A ghánai válogatottat erősíti.

Érdekesség, hogy féltestvére, Jerome Boateng a Bayern München és a német válogatott játékosa. Ghána és Németország a 2014-világbajnokságon egyazon csoportba kerültek, így a két tesó egymás ellen játszik majd..

A pályán nehéz Boatenget megverni

Íme egy kis ízelítő a futballista tudásából:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik