Pályán kívül

Örökbefogadott kislányával ünnepel a hokikapitány

rich-chernomaz(1)(960x640).jpg (rich chernomaz, )
rich-chernomaz(1)(960x640).jpg (rich chernomaz, )

Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya újra szülő lett.

Rich és felesége, Maren Chernomaz október 18-a óta nevelik a hét hónapos Nellyt, aki Maren drogfüggő testvérének, Larsnak a lánya.

“A testvérem 15 éve drogfüggő, és több mint egy évig volt elvonón. Ott ismerte meg a barátnőjét, akivel egymásba szerettek. Ennek a szerelemnek lett a gyümölcse Nelly, aki május 7-én jött a világra. De sajnos nem sokkal ezután a fivérem és a barátnője már újra nem volt tiszta. Amikor Nelly hathetes volt, mindketten megszakították a terápiát. Nem sokkal ezután Nellyt a schwerini gyermekotthonban helyezték el. Azóta küzdöttünk Richcsel Nellyért. Októberben végre megérkezett a hatóságok jóváhagyása, hogy mi lehetünk a pici gyámjai” – nyilatkozott Maren a német Bild Zeitungnak.

Természetesen Richet is meghatotta az eset, az edzőként Kölnnel és Frankfurttal is bajnokságot nyerő szakember szíve egészen ellágyul, ha Nellyről mesél.

“Nagyon könnyű a kicsivel, az egész éjszakát átalussza. Csak akkor sír, ha éhes. Nelly mindenképpen megérdemli az esélyt tőlünk a normális élethez. Elvégre a mi vérünk. Nagyon erősen remélem, hogy happy end lesz a vége.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik