Pályán kívül

Újra rákos sejteket találtak Böhn szervezetében

Karl Erik Böhn (Karl Erik Böhn)
Karl Erik Böhn (Karl Erik Böhn)

A magyar kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitányának nem irigylésre méltó napja volt szerdán.

A kézis lányok búcsúztak a vb-ről, miután Brazíliától kétszeri hosszabbítás után kikaptak a negyeddöntőben. A február óta leukémiával küzdő Karl Erik Böhnt azonban volt, ami még ennél is jobban lesújtotta: az orvosok ismét rákos sejteket találtak a szervezetében.

“Amióta otthon vagyok, mindennap kontrollra kell mennem a kórházba, és ezúttal sajnos rossz híreket kaptam. Nem ért véget a küzdelmünk a betegséggel” – szomorkodott a blikk.hu-nak Karl Erik Böhn, aki hat kemoterápiás kezelés és három hétig tartó mesterséges kóma után szeptemberben esett át létfontosságú csontvelő-átültetésen. “A legfrissebb vizsgálatok megállapították, hogy újra rosszindulatú sejtek képződtek a szervezetemben. Azonban nem keseredtem el, és nem is adom fel a reményt. Ilyen az élet, kaptam egy újabb pofont, amelyből fel kell állnom, és így is lesz.”

Pedig úgy tűnt, hogy legyőzte a betegséget
Fotó: MTI

A felépülésért küzdő kapitány természetesen a televízió képernyőjén keresztül követte a válogatott meccsét, melyen a megbízott Hajdu János szakvezető által irányított csapat hatalmas csatában szenvedett el vereséget a braziloktól.

“Nagyon rossz nap volt a szerda, hiszen még a csapat is kikapott. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, becsülettel helyt álltak, ám ezúttal nem sikerült a négy közé jutniuk” – fejezte be Böhn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik