Pályán kívül

Bántalmazták a Fradi vezetőségét Erdélyben

jegkorong(960x640)(1).jpg (jégkorong)
jegkorong(960x640)(1).jpg (jégkorong)

Az FTC hokicsapatának csíkszeredai vendégjátéka során a szakosztály elnökét és a szakosztály-elnökségi tagját, valamint több játékost is atrocitás érte.

Hétfőn rendezték a jégkorong MOL Ligában a HSC Csíkszereda-Ferencváros mérkőzést, amelyet a hazaiak 6-3-ra megnyertek. Sajnos az összecsapás nem a szépen kivitelezett akciókról vagy éppen a bravúros védésekről marad emlékezetes.

A fradi.hu-n olvasható közleményből kiderül: „A Ferencvárosi Torna Club jégkorongszakosztálya megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a 2013. 12. 01-jén megrendezett HSC Csíkszereda–FTC Budapest ESMTK MOL Liga-mérkőzésen atrocitás érte a szakosztály elnökét, valamint szakosztály-elnökségi tagját fizikálisan, valamint a Ferencvárosi Torna Club több játékosát verbálisan.” (A dátum hibás, a mérkőzést december 2-án, hétfőn rendezték)

Sajnos nem csak jégen ment a harc
Fotó:fradi.hu

A jegkorongblog.hu helyszíni beszámolókra hivatkozva azt írja, hogy a hazai szurkolók egy csoportja már a meccs elején köpködte a Fradi kispadján tartózkodókat. A szakosztály elnökét az egész találkozó alatt szidalmazták, aki ezért elhagyta a VIP-páholyt, és a zsűrifülke mellől nézte tovább a mérkőzést az egyik elnökségi taggal.

Ekkor egy néző odalépett hozzájuk és lökdöste őket, valamint ütéssel is próbálkozott. A biztonsági embereknek sikerült megfékezniük, hogy ne legyen még nagyobb a baj.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik