Pályán kívül

Szepesi Nikit kihallgatta a rendőrség

szepesi-niki(960x640)(1).jpg (szepesi niki)
szepesi-niki(960x640)(1).jpg (szepesi niki)

Az általa felszínre hozott uszodai zaklatások ügyében újra a rendőrségen járt az egykori úszónő, aki manapság inkább szexuális életéről szóló könyveivel kelt feltűnést.

A BLIKK információi szerint az egykori úszónő egy órát töltött a rendőrségen, ahol újra kihallgatták az “Én a szexmániás” című önéletrajzi ihletésű könyvében megjelent szexuális zaklatási vádakkal kapcsolatban.

Mint korábban beszámoltunk róla Szepesi Nikolett az uszodában “Cár” névre hallgató edzőjére – azóta kiderült Turi György mesteredző – és a Kicsi bácsi névre hallgató masszőrre tett olyan állításokat, amely alapján eljárást kezdeményezett a Magyar Úszó Szövetség. Kicsi Bácsi – alias Bacsa István, jelenleg 83 éves nyugdíjas – azóta jelentkezett és cáfolta a vádakat.


Szepesi Niki vihart kavart
Fotó: Berecz Valter / hír24

A borsonline most arról számol be, hogy hétfőn Kicsi bácsit is kihallgatta a rendőrség. Kiedrült, míg Turi György korábban Kicsi bácsi pártjára állt, a rendőrségen már másképp emlékezett – legalábbis Bacsa István szerint.

“Még Turi Gyuri is ellenem beszélt. Komolyan mondom, nem térek magamhoz. Nekem azt mondták, hogy a kihallgatása során már úgy mesélte, tudott azokról a dolgokról, amelyek egykor megtörténtek az uszodában” – nyilatkozta a borsnak Kicsi bácsi.

Az ügy kirobbanása óta Szepesi több úszótársa is jelentkezett, mondván, őket is zaklatta a masszőr. Volt olyan is, aki Facebookon tette közzé az alábbi üzenetet: „Ha Bacsa István Kicsi bácsiról van szó, akkor igazolni tudom, hogy valós, mivel én is áldozata lettem”. A rendőrség többek közt Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőt is tanúként hallgatta ki az ügyben.

“Valóban behívtak újra meghallgatni, de egyelőre nem beszélhetek a részletekről. Azt várom, hogy lezáruljon végre az ügy, és a rendőrség eredményre jusson” – erősítette meg szűkszavúan az információt az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő a BLIKK kérdésére..

Videó – összefoglaló az első könyvbemutatóról

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik