Pályán kívül

Jobban van Rakaczki Bence

rakaczki-bence (rakaczki bence)
rakaczki-bence (rakaczki bence)

A Diósgyőr húsz éves kapusának szervezetét 2012-ben leukémia támadta meg, januárban csontvelő-transzplantáción esett át. Állapota a közelmúltban rosszabbodott, de már a gyógyulás útjára lépett.

A hálóőr szervezetében nyár végén jelent meg újra a betegség, akkor segítségére sietett a többi klub, a szurkolók, de még külföldi sztárok is, hiszen Király Gábor és Manuel Neuer, valamint Megyeri Balázs és Bogdán Ádám ajándékozta meg dedikált mezzel és kesztyűvel, de a Real Madrid, a Barcelona és a Deportivo La Coruna is segített Rakaczkin.

Szerencsére javul a közérzete is
Fotó: dvtk.eu

“A fiam most itthon van, de mindennap kezelésre viszem” – mondta a sportoló édesapja, Rakaczki János a boon.hu-nak. “Bence jól érzi magát, vérellátása megoldott, így jelenleg nincs szüksége semmilyen segítségre, akcióra, gyűjtésre.”

A boon.hu sportolóval kapcsolatos információi szerint kezelőorvosai most a transzplantáció (az őssejtbeültetés) megismétlésének lehetőségét vizsgálják, végleges döntést azonban még nem hoztak. Ha így határoznak, akkor a beavatkozásra várhatóan januárban kerül majd sor Miskolcon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik