Pályán kívül

Kovacevic: Nem azt mondom, hogy sosem sírok

Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )
Natasa Kovacevic (natasa kovacevic, )

Naponta edz és már viccelődni is tud Natasa Kovacevic, aki majd’ három hónappal ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, amikor a győri kosárlabdázókat szállító busz egy autóval ütközött és felborult. A 19 éves lány bal lába olyan súlyosan sérült, hogy már nem tudták megmenteni, a végtagot térdtől lefelé amputálni kellett.

Bejárta az internetet, ahogy ideiglenes protézissel áll a tükör előtt, és fényképezi magát. Egy másik fotón kosárra dob egy teremben. A képeket ő maga osztotta meg közösségi oldalán több más fotóval együtt. Büszkén és mosolyogva. Pedig jól induló sportkarrierje kettétört.

Ennyit tudtunk róla a baleset óta, de társai sem sokkal többet. Natasát nemrég Belgrádban látogatta meg a csapat, velük tartott az RTL Klub Házon kívül stábja is, akiknek exkluzív interjút adott.

“Általában jókedvem van, és a fotókat, amiket a közösségi oldalamon megosztok, azokon tényleg az igazi én vagyok, és jó a kedvem. Nem is gondoltam volna, hogy erre ennyi ember kíváncsi!” – mondja mosolyogva, aztán hozzáteszi: “Nem azt mondom, hogy sosem sírok, de próbálom tartani magam. Erős vagyok.”

A szerda esti műsorban többek között azt is elmeséli, emlékszik arra, hogy mi történt vele, de ma már nem akar ezen gondolkodni. Jelenleg egy belgrádi rehabilitációs klinikán járni tanul és mindennap edz. Nem hibáztatja a sofőrt, pozitívan gondolkodik, viccelődik, és ez a többiekre is „ráragad”. Erőt ad nekik.

“Nekem fontos, hogy elmondhassam az embereknek, főleg a fiataloknak, hogy élvezzék az életet, értékeljék, amijük van, és sportoljanak! És, ha ez valakinek számít, akkor már nagyon boldog leszek” – tette hozzá az életvidám lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik