Pályán kívül

Lebénult a karatebajnok miközben rajtakapta barátnőjét

Huszár Antal pályafutásának annyi és a barátnőjével is szakított.

Egészen elképesztő hírről számolt be a kisalfold.hu. A lap arról írt, hogy a hatszoros magyar karatebajnok, Huszár Antal átmenetileg nyaktól lefelé lebénult, amikor egy bezárt kapun akart átugrani, mert elmondása szerint rajtakapta barátnőjét és annak újdonsült szeretőjét. A győri kórházban a hétvégén megműtötték, de sportolói karrierjét be kell fejeznie.

A 41 éves férfi nem ismeretlen a magyar sport területén, hiszen négydanos karatemester, hatszoros magyar bajnok, masters kategóriában Európa-bajnok.

Huszár elmondta a kisalfold.hu-nak, hogy korábbi kedvesével külön településen laktak, de sokat voltak együtt. Az ominózus napon a hölgy rosszullétre panaszkodott, de a férfi hiába hívta őt többször is, nem vette fel a telefont. Végül a karatemester hozzá sietett, de óriási sokk érte, amikor meglátta korábbi kedvesét az új szeretőjével. Elmondása szerint ő higgadt volt, el akarta hagyni a helyszínt, de rendőrt hívtak rá. Ekkor a hátsó kapun akart távozni, de amikor arra rálépett, a léc eltörött, ő pedig tarkóval a betonra zuhant. Próbált segítséget hívni, de sikertelenül. A kiérkező rendőrök találták meg, akik hívták a mentőket.

A műtét után pár nappal már visszatért néhány reflexe, valamint a kezét és a lábát is meg tudta mozdítani. Sportolói pályafutása hirtelen befejezése után a rockbandájával szeretne még többet zenélni, és bemutatni az általa írt rockoperát.

Karatebalesetek és mesék

Huszár balszerencséjét csak még jobban kiemelik, hogy amúgy karatézés/karatézás közben milyen baleseteket szenvedhetünk – íme egy csokor belőlük!

De Huszár verziója elég hihetetlen – egy hatszoros magyar bajnok nyilván higgadtan távozni óhajt, midőn rajtakapja feleségét egy másik pasassal,.. Akármi legyen is az igazság, ennél jobb mesét rajtakapás esetére nem lehet kitalálni, mint ez:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik