Pályán kívül

15 évesen halt meg a magyar sportoló

gyertya(960x640)(3).jpg (gyertya, )
gyertya(960x640)(3).jpg (gyertya, )

Balog Joel, a Szeged BC tehetséges ökölvívója tragikus hirtelenséggel hunyt el. Több százan emlékeztek rá.

A fiú 11 éves volt, mikor megismerkedett a sportággal, Gál László irányításával fejlődött évről évre. 2012-ben második, idén harmadik lett az ifjúsági korosztályos bajnokságon – írja a delmagyar.hu.

Sajnos bajnok már sosem lesz: tragikus hirtelenséggel, az otthonában hunyt el a fiatal bokszoló.

Forrás: facebook.com

Csütörtökön 16 óra 15 perckor megemlékezést tartottak az újszegedi sportcsarnok bejárátánál. A gyertyagyújtás előtt már több csoportban közel száz fiatal álldogált csendben, majd pár perc alatt több százra duzzadt ez a szám.

Hosszú percekig állt a tömeg, a fájdalomtól megtört apával egyetemben, aki nemrég autóbalesetet szenvedett s a mindkét lábát érintő rehabilitáció miatt kerekes székben érkezett a helyszínre kezében fia képével.

“Tehetséges öklöző volt, és mivel a korához képest nagy súlyú fiatalemberből van szó, hamarosan a nehézsúlyban indult volna. Intelligens bokszoló volt, aki használta a fejét, és igyekezett sok mindent ésszel megoldani. Az volt vele a tervem, hogy előbb vagy utóbb felnőtt magyar bajnokot faragok belőle. Végtelenül rendes, szerény, szeretetre méltó gyereknek ismertem meg. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi történhetett vele” – nyilatkozott a szomorú edző, Gál László a delmagyar.hu-nak.

Nyugodjon békében!

Videó – Így bokszolt Balog Joel (pirosban)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik