Pályán kívül

Vadásznak álltak a Kecskemét focistái

Amíg a világbajnoki pótselejtezők miatt szünetel a hazai labdarúgó-bajnokság, a kecskeméti focisták elmentek vadászni egyet.

A Kecskemét hivatalos honlapja számol be az eseményről, innen tudjuk, hogy már visszajáró vendégnek számítanak a focisták a Városföldi Vadásztársaságnál, így idén is besegítettek a hajtásban, ami erőnléti edzésnek is betudható két forduló között.

„Igen jól céloztak, akik puskát fogtak vasárnap, hiszen összesen 49 nyúllal és 33 fácánnal sikerült zárni a napot” – olvasható a honlapon, de mindezt képekkel is megtámogatják, hiszen külön galéria is megtekinthető a vadászatról. Itt a focisták legtöbbjéről elkészült a kihagyhatatlannak vélt „pózolj lelőtt állattal” fotó is. A beszámoló alatti kommentekből pedig az is kiderül, hogy sokan nem örültek ennek a hírnek a klub háza táján.


Ousmane Barry és a „pózolj lelőtt állattal” kép.
Fotó: Kecskeméti TE

A nap végén a klub egyik idegenlégiósa, Ousmane Barry személyesen is részesült a zsákmányból, egy nyúllal térhetett haza, míg a csapat másik csatára, Rajczi Péter pedig már saját vadászkarrierjét is elkezdte tervezgetni, a beszámoló szerint nagyon élvezte a hajtást, „így akár követheti korábbi játékosunkat, Lencse Lászlót, aki szintén egy hajtás alkalmával lett a vadászat szerelmese, és le is tette a vizsgát később”.

Az NBI következő fordulójában a Kecskemét a Puskás Akadémia vendége lesz, meglátjuk, hogy a nyúlvadászat után a csapat gyáva lesz, mint a nyúl, esetleg felveszik a nyúlcipőt és szétfutják a hazaiak védelmét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik