Pályán kívül

Eltűnt az Adamsnek gyűjtött pénz nagy része?

akeem adams (akeem adams)
akeem adams (akeem adams)

Egy trinidadi oldal szerint Ferenváros védőjének gyűjtött pénz negyede jutott csak el a játékost segítő alapítványhoz.

Akeem Adams a Ferencváros-Újpest mérkőzés után kapott szívinfakrtust és életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azóta túl van több életmentő műtéten, de sajnos a bal lábát amputálni kellett és jelenleg is arra vár, hogy megkapja a donorszívet.

Hazájában barátságos mérkőzést rendeztek, a találkozó során pedig 100 dollárért támogatói pólókat lehetett vásárolni. Elvileg a teljes bevételt Akeem Adams és családja kapta volna egy alapítványon keresztül, ám a wired868.com értesülései szerint mindössze 25 dollárt kapott a pólók után a Heart of a Warrior alapítvány.


Fotó: MTI

Ami a teljes összeget illeti, a hírek szerint 255 750 dollárt kellett volna átutalni, de csak 72 300 érkezett meg. 

A trinidadi labdarúgó szövetség viszont tagadja, hogy a pénzt zsebre tették volna, ugyanis még arra várnak, hogy kiderüljön, mennyibe került a pólók legyártása, hiszen akkor lehet csak kiszámolni, mennyi is hiányzik.

“Egyelőre várunk arra, hogy kiderüljön, pontosan mennyibe került a pólók előállítása. Ha kiderül, hogy a hiányzó összeg és e között jelentős különbség van, akkor a gyártónak kell felelnie, de fontos, hogy addig ne mondjunk ítéletet” – mondta a szövetség titkára, Sheldon Phillips.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik