Pályán kívül

Adams újabb életmentő műtéten van túl

akeem adams (akeem adams)
akeem adams (akeem adams)

Továbbra is válságos állapotban van Akeem Adams, a Ferencváros trinidadi játékosa.

A mindössze 22 esztendős védő szeptember kapott szívinfarktust, azóta is a városmajori klinika intenzív osztályán kezelik. A bal lábát elveszítő labdarúgóhoz még a csapattársai sem mehetnek be látogatásra. A lélegeztetőgépre és műszívre kapcsolt Akeem Adamsen újabb életmentő műtétet kellett végrehajtani a napokban:

„Akeemnak néhány napja bélvérzése volt, amelyen egy speciális beavatkozással tudtunk úrrá lenni. Keringését stabilizáltuk, de szeretnénk még előrébb lépni. Adamsnek pihenésre van szüksége, bőven elég, hogy édesanyja és testvére szinte folyamatosan mellette van a kórházban” – mondta a Blikknek dr. Szelid Zsolt, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa, a Fradi orvosi stábjának tagja.

„A kívülállók nem tudják felfogni, hogy mit éltünk át. Néhányan azt mondják, hogy az élet megy tovább. Persze, megy tovább, de idő kell. Az biztos, hogy a csapat lelkileg megerősödve fog kikerülni ebből a szörnyű helyzetből. Akeem és az ágya mellett ülő édesanyja ad nekünk erőt”mondta csütörtökön a Telesportnak Ricardo Moniz, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik