Pályán kívül

Elnézést kért Akeem Adams

Akeem Adams (Akeem Adams)
Akeem Adams (Akeem Adams)

A Ferencváros trinidadi védője felébresztése után csapattársainak üzent először.

Az Újpest legyőzése után, szeptember 25-én este kapott szívinfarktust a bekk. Azonnal kórházba szállították, ahol mesterséges altatásba helyezték és műszív tartotta életben.

Azonban fertőzés miatt amputálni kellett a bal lábát térd alatt, majd csütörtökön már annyit javult az állapota, hogy felébreszthették a játékost.

A Blikk információ szerint ott volt vele édesanyja és testvére is a kórházban, ám Adams a csapattársainak üzent először.

Most már ő is tudja, mi történt
Fotó: MTI

A 22 éves védő ugyanis elnézést kért a Fradi többi labdarúgójától, hogy nem számíthatnak rá a továbbiakban és nem segíthet nekik a pályán.

Adamset folyamatosan lekapcsolják a lélegeztetőgépről, de így is nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót és altatót kap, így a nap nagy részét átalussza.

“Tájékoztattuk a helyzetről Akeem Adamset, de természetesen időre van még szüksége, hogy igazából felfogja, megeméssze, ami az elmúlt hetekben történt vele” – mondta dr. Szelid Zsolt, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa, a Ferencváros orvosi stábjának tagja.

“Most talán az a legfontosabb, hogy némi gépi rásegítéssel, de legalább önerőből lélegzik. A mélyaltatás miatt azonban az izmai legyengültek, így ez az állapot is megerőltető számára, ezért a következő napokban is sokat kell majd pihennie.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik