Pályán kívül

Kick-box világbajnok késelhetett Csepelen

kick-box(960x640).jpg (kick-box, )
kick-box(960x640).jpg (kick-box, )

A Blikk információi szerint két támadót már elfogtak, a harmadik szökésben van.

Ahogy arról a Hír24 beszámolt, péntekről szombatra virradóra két embert szállítottak kórházba szúrt-vágott sebekkel egy csepeli kocsmából. Úgy tudjuk, hogy a vendéglátóhelyen biliárdozó két férfit szóváltás után támadta meg egy másik társaság. Vasárnap reggel tudták kihallgatni őket a rendőrök, akkor árulták el, kiket ismertek fel támadóikban – számol be a lap.

Azt írják, hogy a két férfit kis híján halálra szurkáló banda egyik tagja, B. Oszkár kickbox-világbajnok volt, a most edzőként tevékenykedő sportolót és egyik társát már elfogták a rendőrök, egy harmadik férfit még keresnek.

B. Oszkár mögött nem akármilyen sportkarrier áll: Párizsban, 1991-ben világbajnokságot nyert a keményebb szakágban, azaz full-contactban, míg light-kontaktban bronzérmes lett. Első érme 1985-ben egy világbajnoki bronz volt, 1986-ban Eb-bronz, ’87-ben ismét vb-bronz. 1989-ben Európa-bajnoki címet szerzett, 1990-ben pedig a vb-n és az Eb-n is ezüstérmes volt – emlékeztet a lap.

Mikor kiderült, hogy küzdősportolókat keresnek, bekapcsolódott a Terrorelhárítási Központ is a nyomozásba.

Sportolók és a bűn – a pályán zsenik, a bűn mezején nem mindig…

A világon egyre több bűnöző követ el bűncselekményeket. Nézzünk egy csokrot a legrosszabbul kivitelezett fajtákból!

Eugene Robinson amerikaifutballista híres volt szigorú erkölcsiségéről, ami miatt “A próféta” becenév ragadt rá. Egyik meccse után úgy gondolta, a legszentebbek is megbotolhatnak, ezért egy könnyűvérű nőcske szolgálatait rendelte meg. Pechjére egy álruhás FBI-ügynökkel hozta össze a sors, Robinson mehetett is a bíróságra.

Randy Moss is a tojáslabdát kergette, amíg 2004-ben egy szabálytalan kanyar után egy járőr szerette volna igazoltatni. Randy begőzölt, elütötte a rendőrnőt, majd az üldözés után még egy kis marihuánát is találtak a szervek az autójában. Irány a börtön!

Ismét amerikai futball: Lawrence Phillips egyszer három tinédzserrel játszott csak úgy, de szóváltás lett a vége, mire a profi játékos beült a kocsijába, és a fiúk közé hajtott(!). A jutalma 31 év börtön lett.

Ki gondolná, hogy a műkorcsolyázók is fennakadnak a bűnüldözők hálóján? Tonya Harding nagyon nem akart konkurenciát a calgary olimpia előtt, ezért egy verőemberrel lesántíttatta Nacy Kerrigant. A tökéletes bűntény: a verőlegény felbérlője Harding volt barátja és akkori testőre volt…

Amikor a hülyeség a megmentő: Pedro Guerrero baseballjátékos egyszer 15 kiló kokaint készült vásárolni. Egy beépített szövetségi ügynöktől. A bíróság előtt nem sok esélye volt, ám védőügyvédje megtalálta a győztes taktikát: azzal védekezett, hogy Guerrero túl agyatlan, nem is észlelte, hogy drogüzletbe bonyolódott. És fel is mentették. (A bíró meg, aki ezt az érvelést elfogadta, na, az a másik.)

Eddie Griffin kosárlabdázó pornót nézett a kocsijában, sőt magához is nyúlt. Eddig, hát oké, elmegy – de miért kellett mindeközben vezetnie is? Balesetet okozott, így egyszerre elég kínos helyzetbe került.

Mike Leake baseballjátékos 425 ezer dollárt keresett egy évben, ezért érthetetlen,miért nem akart fizetni hat pólóért az egyik üzletben. A 60 dolláros lopás vége vádemelés lett.

Plaxico Burress amerikaifutballistának engedély nélküli fegyvere volt. És hogy erre hogy derült fény? Az egyik este nagyot bulizó játékos lábon lőtte saját magát – mehetett a kórházba, aztán 2 évre a rács mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik