Pályán kívül

Hazaköltözött Csollány Szilveszter

csollány szilveszter (csollány szilveszter, )
csollány szilveszter (csollány szilveszter, )

A 43 esztendős olimpiai bajnok két évet töltött Izlandon, de családja – legfőképp felesége, Judit – hatalmas honvágyat érzett a távoli országban.

Kitti, Csollány Szilveszter nagyobbik lánya iskolába járt, kisebbik gyermeke, Kincső, azonban nem mehetett óvodába, Juditnak kellett rá vigyázni, így ő nem vállalhatott munkát.

„Igaz, voltak a környezetünkben más magyar családok is, de egyre jobban hiányoztak neki az itthoni barátai és természetesen a családja, így egy év után már szóba került, hogy hazajövünk. Végül még egy évet húztunk le kint, de szeptember végével végleg hazaköltöztem én is” – beszélt a tornász a blikk.hu-nak.

Csollány Szilveszter a Sydney-ben megnyert olimpiai aranyával
Fotó: MTI

Csollány elmondta, hogy az óceán zúgása nagyon fog hiányozni neki, de szóba sem jöhetett az, hogy a családja hazaköltözzön, ő pedig Izlandon maradjon.

„Még nem alakult ki teljesen a magyar életünk újra, de több tervem is van, egy soproni fitneszstúdióban fogok dolgozni, és a Testnevelési Egyetemen is folytatom a sportmenedzseri-sportszervezői szakot. Emellett egy OKJ-s edzői képzésre is jelentkeztem, szóval lesz dolgom bőven” – fejezte be mondandóját a sportoló.

Egyelőre nem tudni, hogy hol tud majd elhelyezkedni az olimpiai bajnok, aki épp azért hagyta el az országot, mert itthon csak csaposként tudta megkeresni a betevőre valót.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik