Pályán kívül

Halálos beteg kisfiú álmát teljesítheti Ibrahimvoic

Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

Az a nyolc éves bosnyák kisfú, Hajrudin Kamenjas utolsó kívánsága, hogy találkozhasson kedvenc focistájával.

A nyolc esztendős Hajrudin leukámiában szenved és az orvosok szerint mindössze egy hónapja van hátra. Édesanyja egy svéd lapnak elmondta, hogy a kisfiú legnagyobb álma az, hogy láthassa kedvencét, Zlatan Ibrahimovicot, aki a Balkánról származik.

Amela elmondta, hogy kisfia “Ibrakadabrának” hívja a csatárt és folytan azt kéri, hogy az internetről keressen neki híreket a Paris Saint-Germainben futballozó támadóról.

Szomorú lenne, ha nem engednék el
Fotó: DPPI

A labdarúgó egy humanitárius szervezeten keresztül hallott Hajrudin történetéről és a hírek szerint hamarosan repülőre ül, hogy Szarajevóba utazzon, bár Ibrahimovic elmondta, nem könnyű minden felkérésnek eleget tenni.

“Minden héten kapok egy ilyen levelet. Meglátjuk, mit tehetek, megpróbálok mindenkit boldoggá tenni. Ez egy nagyon szomorú történet” – tette hozzá a svéd csatár.

A PSG szerint viszont nem igaz, hogy Ibrahimovic repülőre ül. A francia fővárosiak ugyanis vasárnap a Marseille ellen játszanak rangadót, majd a támadó a válogatott keretéhez csatlakozik, így elképzelhető, hogy nem engedik el a kisfiúhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik